Megavolgdienst: alle politieteams in Gelderland live te volgen via Facebook

ZEVENAAR - Wat doet de politie op een gemiddelde vrijdagmiddag en -avond? Vandaag kan iedereen dat via Facebook ontdekken. Van 14.00 tot 23.00 uur houden alle teams in Gelderland live bij wat ze doen. En dat is speciaal volgens de politie. Zoveel agenten tegelijk hebben dat nog nooit gedaan.

De politie Overbetuwe is opgeroepen voor een spoedrit van Elst naar richting Zetten.Bij een aanrijding willen de betrokkenen graag dat de politie komt. Politie Berkelland krijgt de melding binnen.

Spoedritje voor de politie over de snelweg. Dat gaat flink hard!

Dit is Bartje, de surveillance hond van vandaag. Bartje rijdt samen met de hondengeleider op een voertuig en rijdt mee met ons bij meldingen.Hier wordt even een stevig gesprek gevoerd.


Wie heeft er vragen voor de politie? Stel ze op Facebook:
'Inmiddels zijn we, samen met de brandweer, aanwezig op de Geertjesweg/Churchillweg waar een kraan een gasleiding geraakt heeft', schrijft de politie op Facebook. 

Goed bezig! Deze twee fietsen zijn weer terug bij de rechtmatige eigenaar. Iedereen blij! 

Lekker vloggen met Chantal tijdens de volgdienst.

Natuurlijk gaan wij ook even een kijkje nemen.

Politieman Daan en zijn collega zijn er helemaal klaar voor.

Aan de slag!


Ook Politie Arnhem kun je volgen op Facebook. Maar eerst een briefing.Politie Lingewaal-Neerijnen is er helemaal klaar voor. 


Goede voorbereiding is het halve werk.

Volgdienst op social media

Regiochef Oscar Dros doet de aftrap op verschillende Facebookpagina's.De actie valt niet toevallig in de Week van de Veiligheid. Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans overvallen en inbraken toe.
Woordvoerder Simen Klok van de politie:

Tijdens de te volgen diensten op vrijdag wil de politie hier aandacht aan besteden. Zo hopen ze inwoners en ondernemers beter voor te bereiden op de donkere dagen.

Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Zevenaar
Deel dit artikel: