Oktoberfest Nunspeet levert 14.000 euro op

NUNSPEET - Het Oktoberfest Nunspeet van 30 september heeft 14.000 euro opgebracht. Dat geld naar goede doelen.

Na maanden van voorbereiding konden de Lederhosen en Dirndl’s op 30 september weer uit de kast want Tafelronde 156 organiseerde alweer voor de tweede keer het Oktoberfest Nunspeet.

Een feestje bouwen, lekker eten en een biertje drinken voor het goede doel dat is waar het Oktoberfest Nunspeet voor staat.

Geslaagd Oktoberfest

De tafels en losse kaarten goed voor totaal 500 ‘festgangers’ waren in no-time uitverkocht, zodat niets een geslaagd Oktoberfest nog in de weg kon staan. Mede dankzij een flink aantal lokale ondernemers die als sponsor met de Tafelronde samen wilde werken kon er een enorme tent midden op het Marktplein opgebouwd worden.

Er werd een middagprogramma voor de kleine feestgangers georganiseerd compleet met kidsdisco, ballenbak en ijs. ’s Avonds om 18.00 uur begon het Oktoberfest voor de grote Festgangers en dit duurde tot 23.30 uur.

Voorbereidingen 2018 al in volle gang

Tafelronde 156 vertelt: 'De goede doelen die onder andere dit jaar worden gesteund met de opbrengst van het feest zijn de Zorggroep de Veluwse Heuvel en de Stichting Voedselhulp Nunspeet. De voorbereiding voor editie 2018 zijn alweer in volle gang. De kaartverkoop start op 1 januari 2018 dus wees er snel bij via www.oktoberfestnunspeet.nl '

Meer over dit onderwerp:
RTV Nunspeet Nunspeet
Deel dit artikel: