Concert UB40 in recordtempo uitverkocht

ARNHEM - De 1700 kaarten voor een concert van UB40 in de nieuwe Parkzaal van Musis zijn in 30 uur verkocht. Organisator Luxor Live zegt nog nooit zo snel zo veel kaarten te hebben verkocht.

De legendarische Britse reggaeband staat op zondag 21 januari in de nieuwe zaal van Musis Arnhem. Daar passen 1700 bezoekers in, 1000 meer dan in de grote zaal van Luxor Live. Volgens Stefan Rebergen, directeur van Luxor Live biedt de samenwerking met Musis de mogelijkheid om grotere bands naar Arnhem te halen.

Luxor Live heeft nog meer shows in de Parkzaal van Musis Arnhem gepland. Onder andere de Italiaanse trompettist Enrico Rava, de Amerikaanse jazzzangeres Madeleine Peyroux én zanger Douwe Bob zullen in de zaal spelen.

Ongetwijfeld zal UB40 ook hun grote hit Red, Red Wine spelen

Maar welke UB40 komt?

Er zijn twee bands die onder de naam UB40 touren. De UB40 die naar Arnhem komt is die zonder de voormalige zanger en frontman Ali Campbell. De 'Arnhemse' UB40 bestaat uit leadzanger Duncan Campbell, Jimmy Brown (drums), Robin Campbell (co-lead vocals/gitaar), Earl Falconer (bas/zang), Norman Hassan (percussie/zang) en Brian Travers (sax/toetsen), Martin Meredith (sax/keys), Lawrence Parry (trompet) en Tony Mullings (toetsen).

Reageren op dit bericht? Mail de redactie.

Meer over dit onderwerp:
Arnhem
Deel dit artikel: