'Slechts' 450 fans van Lazio Roma komen naar Gelredome voor duel met Vitesse

ARNHEM - Lazio Roma komt niet met de verwachte 1100 supporters naar Arnhem, maar slechts met ongeveer 450 fans. Dat meldde directeur Joost de Wit donderdag.

Daarmee zal het uitvak dus bij lange na niet vol zitten komende donderdag als Vitesse het in de Europa League opneemt tegen Lazio Roma. De Italianen hadden de beschikking over 1100 kaarten. De supporters uit Italië melden zich pas op de wedstrijddag en komen vanuit Amsterdam en Düsseldorf met een aantal bussen naar Arnhem.

Geen De Vrij

Overigens speelt de tegenstander van Vitesse waarschijnlijk met zeven andere spelers dan tijdens het competitieduel met AC Milan van afgelopen zondag. Zo is onder meer sterspeler Ciro Immobile naar verwachting niet van de partij tegen Vitesse. De spits scoorde tegen Milan drie keer. Lazio won met 4-1.

Ook international Stefan de Vrij wordt niet opgesteld bij Lazio net als Nani en Wallace. De Nederlander krijgt waarschijnlijk rust. Hij schuift wel aan tijdens de persconferentie van Lazio Roma woensdagavond in GelreDome.

Omroep Gelderland doet donderdag live verslag van de wedstrijd tussen Vitesse en Lazio Roma. Radio Gelderland zendt vanaf 19.00 uur uit. Op internet houden we een liveblog bij en op Instagram verschijnen filmpjes rond de wedstrijd. 

 

Reageren op dit bericht? Mail de redactie.

Deel dit artikel: