Nieuws

Parkeerboete gehad bij Museum MORE? Stuur je bekeuring op!

Hans Melchers.
Miljonair Hans Melchers roept bezoekers van Museum MORE in Ruurlo die een bekeuring hebben gekregen om die op te sturen. Pas als er bekeuringen binnen zijn kan hij in een kort geding het geld terugeisen van de gemeente Berkelland. Via het mailadres boeteruurlo@blenheim.nl kunnen mensen hun bekeuring insturen. © Omroep Gelderland
RUURLO - Miljonair Hans Melchers roept bezoekers van Museum MORE in Ruurlo die een bekeuring hebben gekregen om die op te sturen. Pas als er bekeuringen binnen zijn kan hij in een kort geding het geld terugeisen van de gemeente Berkelland. Via het mailadres boeteruurlo@blenheim.nl kunnen mensen hun bekeuring insturen.
Volgens Melchers zijn bezoekers onterecht bekeurd. De bekeuringen zijn uitgeschreven op basis van een verbodsbord dat nooit door de gemeente geplaatst had mogen worden. Volgens Melchers had het bord niet geplaatst mogen worden, omdat dat alleen kan als er een verkeersbesluit genomen is en dat is volgens hem niet het geval. 

Parkeerproblemen

De toeloop van bezoekers naar het Ruurlose museum is zo groot dat er verkeersproblemen ontstaan. Melchers wil nu op zijn eigen terrein een extra parkeerplaats aanleggen waar honderd auto's kunnen staan. Melchers hoopt dat de gemeente snel wil meewerken aan de benodigde vergunningen. In de tussentijd blijven advocaten van de miljonair en de gemeente Berkelland met elkaar in gesprek over een oplossing. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!