Slachtoffers hotelmoord Arnhem doodgestoken

ARNHEM - De twee slachtoffers van de zogeheten hotelmoord in Arnhem zijn door messteken om het leven gebracht. Dat werd dinsdag duidelijk tijdens een eerste behandeling van de zaak bij de rechtbank.

De 47-jarige verdachte zou hoteleigenaar Bennie Peters en de dakloze Willy van den Heuvel in voormalig hotel Rembrandt hebben doodgestoken. De lichamen van beide slachtoffers werden daar op 23 maart dit jaar gevonden. 

Verdachte is tbs'er

Een dag later meldde de verdachte zich bij de politie. Het gaat om tbs'er René de L., die als onderdeel van zijn behandeltraject als vrijwilliger bij het VoedselLoket in Almere werkte. Op 15 maart stal hij een bestelbus van het het loket en verdween hij.  

Geregeld daklozen in voormalig hotel

De tbs'er wordt ervan verdacht de 71-jarige hoteleigenaar Peters en de 73-jarige dakloze vrouw met voorbedachten rade te hebben doodgestoken. Dat zou zijn gebeurd in het voormalige hotel waar Peters de laatste jaren geregeld daklozen liet verblijven. Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De rechtszaak wordt in september verder behandeld.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Arnhem Criminaliteit Nieuws
Deel dit artikel: