Nieuws

Panda op shirt NEC; Boekhoorn nu formeel sponsor

Er staat komend seizoen een panda op het shirt van NEC. Ouwehands Dierenpark van Bennekommer Marcel Boekhoorn is de nieuwe hoofdsponsor van de Nijmeegse club. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Er staat komend seizoen een panda op het shirt van NEC. Ouwehands Dierenpark van Bennekommer Marcel Boekhoorn is de nieuwe hoofdsponsor van de Nijmeegse club.
Het shirt werd dinsdag gepresenteerd in de dierentuin in Rhenen. Dat gebeurde in Pandasia, het speciale verblijf van Xing Ya en Wu Wen, de reuzenpanda's die in april naar de dierentuin kwamen.

Eindelijk formele band

Boekhoorn was jarenlang al achter de schermen belangrijk voor NEC als een van de grootste investeerders. Dit is de eerste keer dat er een formele band als sponsor is.

'Pandatrots'

'Ik kan niet zeggen dat ik apetrots ben. Maar wel pandatrots', aldus NEC-directeur Remco Oversier. 'We hebben een eredivisiesponsor en willen zelf ook zo snel mogelijk naar de eredivisie.'
Afgelopen seizoen stond EnergieFlex op de voorkant van het NEC-shirt. Het energiebedrijf verhuist naar de achterkant van het shirt en verlengde het contract met twee jaar tot 2020. 'Ik kreeg de vraag van NEC of ik hun rug op kon', grapte directeur Jaap Bakker van EnergieFlex.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!