Nieuws

Scootterrijder gepakt voor doorrijden na ongeval

De politie heeft een 20-jarige man uit Doetinchem in de kraag gevat die door was gereden na een aanrijding op de Kastanje in Didam. Het ongeval vond plaats in de nacht van zondag op maandag 26 juni, maar de politie bracht zondag naar buiten dat ze een verdachte hebben gepakt. © Politie Montferland
DIDAM - De politie heeft een 20-jarige man uit Doetinchem in de kraag gevat die door was gereden na een aanrijding op de Kastanje in Didam. Het ongeval vond plaats in de nacht van zondag op maandag 26 juni, maar de politie bracht zondag naar buiten dat ze een verdachte hebben gepakt.
De bewoners ontdekten de schade aan hun auto 's ochtends en zag ook dat er brokstukken omheen lagen. De brokstukken werden gematcht aan een scooter die onbeheerd werd aangetroffen in Didam.
De politie achterhaalde eigenaar van de scooter, een 20-jarige man uit Doetinchem. Hij beweerde in eerste instantie dat een vriend de scooter had bestuurd, maar bekende later dat hij zelf had gereden.
Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van de plaats van een ongeval. Ook wordt de schade aan de auto op de verdachte verhaald.