Even niet in je nakie rondlopen op het naaktstrand

LATHUM - Het naaktstrand op recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum gaat een kleine twee weken dicht. Dit komt door het festival Dreamfields.

Niet alleen tijdens het festival zelf op zaterdag 8 en zondag 9 juli is het naturistenstrand gesloten, maar ook tijdens de op- en afbouw van het festival. De opbouw begint komende vrijdag al. Pas op donderdag 13 juli gaat het strand weer open.

De voorgaande jaren kon het naaktstrand in beperkte mate nog wel gebruikt worden tijdens het op- en afbouwen, maar de organisatie heeft voor een nieuwe terreinindeling gekozen en daardoor is het dit jaar niet meer mogelijk.

Barsche strand ook dicht

Ook het Barsche strand is in deze periode niet te gebruiken. Zonaanbidders kunnen wel terecht op de andere stranden, zoals de Noordoever en de Giese Kop. Wie naakt in de zon wil liggen, moet uitwijken naar Bussloo in Voorst of Stroombroek in Braamt bij Doetinchem.

Dreamfields is een tweedaags festival. De zaterdag staat in het teken van dance met onder anderen Showtek, Sam Feldt en Lucas & Steve. Op zondag treden artiesten op als Jan Smit en Andre Hazes jr.

Meer over dit onderwerp:
Studio Rheden Rheden Zevenaar
Deel dit artikel: