Nieuws

Clubs met Ballen - 31 mei 2017

In deze laatste aflevering van Clubs met Ballen zetten we nog één keer alle hoogte- en dieptepunten van dit debuutseizoen op een rijtje. Hoe deden onze Gelderse clubs het in de Tweede Divisie en wat viel ons, vooral achter de schermen op.
ARNHEM - In deze laatste aflevering van Clubs met Ballen zetten we nog één keer alle hoogte- en dieptepunten van dit debuutseizoen op een rijtje. Hoe deden onze Gelderse clubs het in de Tweede Divisie en wat viel ons, vooral achter de schermen op.
De kruisbandblessure van Jong Vitesse-speler Jovi Munter in de eerste wedstrijd van het seizoen, het sneeuwballengevecht met Hans Kraay jr., kleedkamerhumor met DJ Nick de Bondt en de bijzondere verhalen van vele vrijwilligers, alles komt langs in deze speciale uitzending.
Natuurlijk staan we ook stil bij het overlijden van TEC-voorzitter Pieter van den Burg. Afgelopen zondag bereikte ons het droevige bericht dat het gezicht van de club uit Tiel, die zo vaak te zien was in onze uitzendingen, plotseling overleden is.