Nieuws

300 wedstrijden in naam van Oranje

Waar kom je het nog tegen? 300 wedstrijden voor één club spelen. Nehemia Sanaky maakte het als speler van TEC allemaal mee. © Omroep Gelderland
TIEL - Waar kom je het nog tegen? 300 wedstrijden voor één club spelen. Nehemia Sanaky maakte het als speler van TEC allemaal mee.
Degradatie naar de derde klasse en uiteindelijk zelfs promotie naar de Tweede Divisie. Een langer verblijf op dit niveau werd vorige week al veilig gesteld. Wellicht dat daardoor de scherpte ontbrak in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen kampioen Jong AZ.  Die ging met 0-2 verloren. Wimilio Vink miste bij een 0-1 achterstand een penalty.
Maar toch waren er na afloop bloemen en mooie woorden voor de TEC-spelers die vertrekken en die voor  eigen publiek met vuurwerk werden uitgeluid. Er waren bloemen en lovende woorden voor: Ibo Aliskan, Erik van Dee, Jip Bartels, Sven van Ingen, Joel Sanaky en Nehemia Sanaky. 
Voor Nehemia Senaky is er een speciaal shirt gemaakt waarop in gouden letters '300' staat. Samen met zijn broer Joel vertrekt hij naar zaterdageersteklasser WNC uit Waardenburg.
Publiekslieveling Sven van Ingen vertrekt naar Kozakken Boys.