BuitenGewoon uitzending 6 mei 2017 | Duivelsberg

BERG EN DAL - BuitenGewoon op TV is veranderd. Dat wij al jaren de mooiste natuur in Gelderland laten zien, dat bent u van ons gewend. Dat we de meest zeldzame dieren en planten in beeld brengen, dat mag u van BuitenGewoon blijven verwachten.

Daarom hebben we een vreemde vogel aangetrokken. Harm Edens. Enthousiast wandelaar en bevlogen natuurliefhebber.

Met Harm zwerven we voortaan iedere zaterdagavond op TV Gelderland door de mooiste Gelderse natuurgebieden.

Kijk hier de eerste uitzending terug:


Speelse interviews met natuurliefhebbers, originele beschouwingen over de staat van onze natuur en verrassende ontmoetingen langs het wandelpad.

Harm zwerft door Gelderland en we dagen u uit om zijn voetspoor te volgen. Zijn wandelingen die u op TV ziet, staan elke week op de website van BuitenGewoon.

BuitenGewoon is prachtig maar nog mooier is om de Gelderse natuur met eigen ogen te gaan zien.

Heeft u zelf een mooie tocht gemaakt? Laat het ons weten via Facebook, Twitter, Instagram, of gewoon ouderwets via de mail...

Veel plezier komende zaterdag!

Gert Visser is eindredacteur van het televisieprogramma BuitenGewoon op TV Gelderland

De uitzending van 6 maart stond in het teken van De Duivelsberg. Centraal stond daarbij de historie van het natuurgebied. Natuurbeschermer Jaap Dirkmaat en veldbioloog Henny Brinkhof delen hun kennis met presentator Harm Edens. 

 

Kijk hier de hele uitzending terug:

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: