Vrouw vrij na dodelijke aanrijding bij woningoverval

ARNHEM - De 32-jarige vrouw die samen met een 34-jarige man was opgepakt nadat een mogelijke betrokkene van een woningoverval in Arnhem was aangereden, is zaterdagavond weer op vrije voeten gekomen. Ze blijft nog wel verdachte in de zaak, liet de politie zondag weten.

Donderdag was er een woningoverval aan de Limburgsingel. Na de overval ging de overvallen man volgens omwonenden achter de verdachte aan in een busje van een pizzakoerier die net door de straat reed.

Geschoten

Bij de achtervolging werd ook geschoten. Door wie is nog niet bekend. Volgens buurtbewoners reed de man van 34 in een nabijgelegen plantsoentje de vermoedelijke overvaller aan. Die kwam daardoor om het leven.

De politie liet zaterdag weten dat uit onderzoek nog moet komen vast te staan of de aangereden man ook de overvaller was. Ook wordt nog onderzocht of er meerdere overvallers waren.

Slachtoffers verdachten

De twee bewoners werden donderdag gearresteerd. 'Het gaat hier om een bijzondere zaak. De slachtoffers zijn ook verdachten en dat maakt dat het tijd kost om zorgvuldig de feiten helder te krijgen', aldus de politie.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Arnhem Criminaliteit Nieuws
Deel dit artikel: