Nieuws

Verdachte hotelmoorden langer vast

De verdachte van de twee moorden in het voormalige hotel Rembrandt in Arnhem blijft in ieder geval 14 dagen langer vastzitten. Dat heeft de onderzoeksrechter dinsdag bepaald. © archief
ARNHEM - De verdachte van de twee moorden in het voormalige hotel Rembrandt in Arnhem blijft in ieder geval 14 dagen langer vastzitten. Dat heeft de onderzoeksrechter dinsdag bepaald.
Donderdagavond werden in het voormalige hotel de lichamen van de 71-jarige hoteleigenaar en een 73-jarige vrouw gevonden. Ze waren met geweld om het leven gebracht.
Een dag later meldde de 47-jarige verdachte zich bij de politie. De verdachte is een tbs'er die werkzaamheden verrichtte buiten de Oostvaarderskliniek in Almere waar hij verbleef, maar de man keerde op 15 maart niet terug van zijn werk. Sinds zijn verdwijning was een speciaal politieteam naar hem op zoek.
Het OM wil niet bevestigen dat de man in 2014 ook al een keer niet terugkeerde van een verlof, zoals diverse bronnen aan media melden. Hij verbleef toen in tbs-kliniek De Rooyse Wissel in het Limburgse Venray.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!