Nieuws

Dode man op parkeerplaats Vaassen; politie gaat uit van misdrijf

VAASSEN - De dode man die werd aangetroffen op een carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen is een 25-jarige inwoner. De politie gaat ervan uit dat hij om het leven is gekomen door een misdrijf.
De politie werd vannacht getipt over een verdachte situatie, toen de agenten ter plaatse kwam was de man al overleden. Er is direct een onderzoek gestart. Het forensisch onderzoek op de plaats delict zal zeker nog een deel van de dag in beslag nemen.
De carpoolplaats is nog steeds afgezet, ook is er veel politie aanwezig. Volgens verslaggever Steven Ophoff staan er veel zwarte schermen rondom de parkeerplaats, zodat het zicht op de parkeerplaats vanaf de snelweg wordt ontnomen. Ook het fietspad over de A50 is afgesloten.

Buurt

De achterburen op de Ganzenebbeweg kunnen op dit moment niet van hun erf omdat de politie de straat af heeft gesloten. 'Ik kwam buiten en zag dat er allemaal politieauto's en onderzoekswagens staan. Gelukkig ben ik vanochtend al weggeweest want nu is het wel lastig om de straat in en uit te komen.' 
Buren geven aan niets gehoord te hebben maar de carpoolplaats staat niet goed bekend bij de buurt, zegt een buurtbewoner. 'Ik kom daar 's avonds nooit en dat hou ik ook zo. Er gebeuren daar 's nachts wel meer dingen die het daglicht niet kunnen verdragen denk ik, daar ben ik liever niet bij', aldus een buurtbewoonster.