Opgepast! Verslaggevers crossen door de provincie voor Voedselbank

ARNHEM - Het zijn mannen met een missie. Reinier Vermeer en Marc Loeven rijden vandaag kriskras door de provincie, op zoek naar houdbare producten.

De uitdaging is wie de meeste producten binnenhaalt voor de Voedselbankactie. Vorig jaar deden de verslaggevers ook al een heuse battle, die toen eindigde in het voordeel van Marc Loeven. Vandaag dus nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Volop hulp

Beiden hebben hulp: Reinier heeft Tim mee, een 27-jarige IT'er die niet vies is van een partijtje sjouwen. Marc heeft hulp van Colinda, die zichzelf spontaan heeft aangemeld en ook Jan, vrijwilliger bij de voedselbank in Zutphen, helpt Marc een handje mee.

Reinier rijdt met zijn paarse busje door de Achterhoek, en zijn eerste stop was bij villa Mondriaan in Winterswijk. Daar kregen mensen die houdbare producten inleverden 2 euro korting op de toegangsprijs. Marc trok naar buurthuis De Meerpaal in Ede, waar de opbrengst alvast prima was.

Beluister hieronder de melding op Radio Gelderland

De opbrengst in De Meerpaal is alvast niet verkeerd

Afbeelding

 

Volg vanaf 14.00 uur ons liveblog over de Voedselbankactie. Als u producten overheeft, bent u van 14.00 tot 17.00 uur welkom bij de inzamelhal aan de Nijverheidsstraat 40 in Bemmel.Er wordt een aflevering van het programma Gelderland Helpt opgenomen
Meer over dit onderwerp:
Ede Winterswijk Voedselbank
Deel dit artikel: