Nieuws

Zangeres Sieneke zingt voor houdbare producten

DIEREN - Zangeres Sieneke Peeters uit Nijmegen zet haar stem in om producten te verzamelen voor de voedselbankactie.
In de Coop in Dieren vraagt Sieneke samen met presentatrice Angelique Krüger of mensen iets extra's willen kopen voor de voedselbank. 'Voor heel veel mensen is het vanzelfsprekend om met familie te gaan eten tijdens deze dagen, maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend', zegt de zangeres, 'Daarom vind ik het heel erg belangrijk om hier aan mee te werken.'
Van 7 tot en met 16 december probeert Omroep Gelderland samen met alle Gelderlanders zoveel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de 17 Gelderse voedselbanken. Elke week maken er bijna 11.000 mensen gebruik van de voedselbank, alleen al in Gelderland. Start ook een actie en help ons met inzamelen.
Bij elke Coop Supermarkt in Gelderland kunt u door middel van een label met streepjescode een product kopen voor de voedselbankactie. Het bonnetje kunt u laten scannen bij de kassa en dan zorgt de Coop er voor dat de producten op vrijdag 16 december bij onze inzamelhal in Bemmel worden ingeleverd. 
Vanavond meer over de voedselbankactie in het programma Gelderland Helpt om 17:20 uur. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!