Meerpaal Ede wordt inzamelpunt voedselbankactie

EDE - Iedereen in Ede en omstreken kan houdbare producten brengen bij Buurthuis de Meerpaal in Ede. Het buurthuis doet mee aan de actie 'Samen voor de Voedselbank' van de regionale omroepen.

'Omdat er geen Coop Supermarkt in Ede is, hebben wij ons opengesteld als inzamelpunt voor de voedselbankactie', vertelt Bernard Lekkerkerker van Buurthuis De Meerpaal

Naast het brengen van houdbare producten kunnen bezoekers van Open Eettafel en Internationale Eeffatel 1 euro korting krijgen als ze een houdbaar product inleveren. 'We doen dit als extra stimulans. Maar gewoon een aantal houdbare producten brengen mag ook', aldus Lekkerkerker. 

Kom in actie

Van 7 tot en met 16 december zamelen we met heel Gelderland zoveel mogelijk houdbare producten in voor de Gelderse voedselbanken. Bijna 11.000 mensen maken er elke week gebruik van de voedselpakketten en het is elke week weer een uitdaging voor de voedselbanken om deze te vullen. Daarom doet Omroep Gelderland voor de derde keer mee aan de actie. 

Draagt u net als De Meerpaal in Ede ook uw steentje bij? Vraag uw collega's, buren of teamleden om een houdbaar product mee te nemen en lever het in bij een Coop Supermarkt in de buurt of kom het brengen tijdens onze Voedselbankactie Finaledag in Bemmel

 

Meer over dit onderwerp:
Ede
Deel dit artikel: