Nieuws

Reanimatie peuter na ongeluk A15 succesvol; jongetje nog in ziekenhuis

Het 3-jarige jongetje dat donderdagochtend gewond raakte bij een ongeluk op de A15 bij Dodewaard ligt nog in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. Zijn moeder is met de schrik vrijgekomen. Dat meldt de politie. © Omroep Gelderland
DODEWAARD - Het 3-jarige jongetje dat donderdagochtend gewond raakte bij een ongeluk op de A15 bij Dodewaard ligt nog in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. Zijn moeder is met de schrik vrijgekomen. Dat meldt de politie.
Het ongeval vond plaats op de A15 richting Gorkum. De wagen waarin de moeder en het kind zaten, sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop. De auto belandde daarop in een sloot. Beide inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht.
Bekijk hier beelden van het ongeluk:
Naast de moeder en het kind zaten ook twee katten in de auto. Een van de katten was ontsnapt, maar werd niet veel later gevangen. Het dier is opgenomen door de dierenambulance.

Nog een ongeluk

Door dit ongeluk ontstond er een file. Tijdens deze file botste een auto op een vrachtwagen. Hierbij raakten een man en vrouw uit Andelst gewond. Beide 24-jarigen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!