Pietenhuis opent weer zijn deuren in Wezep

WEZEP - Voor het tweede jaar op rij kunnen de allerkleinsten in Wezep terecht in een heus Pietenhuis. Dit jaar bevindt de plek zich in het voormalige pand van de ABN AMRO aan de Meidoornpassage.

'De slaap-/werkkamer van Sinterklaas is dit jaar te vinden in het voormalige pand van de Wereldwinkel. Dit wordt onze 'gluurattractie': er kan alleen naar binnen gekeken worden', vertelt Ria Krooneman van de Pietenhuiscommissie.

De commissie 'Wezep Ons Winkelcentrum' kwam vorig jaar vorig jaar voor het eerst met het initiatief. Ze werkte hiervoor samen met korfbalvereniging Rood-Wit Wezep. Na het overweldigende succes werd ook in 2016 besloten het Pietenhuis te openen.

Dansen en speculaas versieren

Kinderen kunnen in het Pietenhuis onder andere dansen met Danspiet, op de foto gaan met Zwarte Piet, speculaas versieren en voorgelezen worden. De entree is één euro per kind. Gezinnen in Oldebroek die afhankelijk zijn van de Voedselbank krijgen gratis toegangskaartjes.

Het Pietenhuis is vrijdag open van 17.00 tot 20.00 uur. Ook kunnen kinderen er op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur terecht.

Meer over dit onderwerp:
Wezep Sinterklaas
Deel dit artikel:

Reageren