Eric Meijers ziet dat Achilles zich nog kan opladen

GROESBEEK - Het is kommer en kwel bij Achilles'29 dit seizoen. Maar toch heeft trainer Eric Meijers iets om zich aan vast te houden.

Want de Groesbekers speelden maandag in Den Bosch ondanks de nederlaag wel heel behoorlijk voetbal. "We hebben gewoon een goede eerste helft afgeleverd. Voor de rust was er maar één ploeg die speelde, maar we hadden er drie moeten maken. En dan krijg je na de rust de rekening gepresenteerd."

"Dertien keer niet gewonnen, dat verzin je niet. We verliezen negen keer met één goal verschil. Dat werkt natuurlijk wel door. Maar toch kunnen we ons iedere keer weer opladen en mentaal staan we er."

De Nijmeegse trainer wil weinig aan zijn elftal veranderen. "Alleen Rick Hemmink is niet inzetbaar. Die heeft last van zijn rib. Dus is de kans vrij groot dat Mischa Boelens gaat spelen. Verder wil ik zo min mogelijk wijzigen aan het team en ik denk dat het team daar ook bij gebaat is. Jong PSV komt misschien op een goed moment. Ze zijn minder in vorm dan in de eerste periode. Ze hebben de laatste vijf wedstrijd ook maar één keer gewonnen. Dus er liggen zeker mogelijkheden voor ons in Eindhoven."

Meer over dit onderwerp:
Achilles Betaald voetbal
Deel dit artikel:

Reageren