Vreman hult zich opnieuw in stilzwijgen over opstelling De Graafschap

DOETINCHEM - Jan Vreman is niet van plan laagvlieger FC Oss wijzer te maken. De Brabanders zijn, onderin de Jupiler League, een concurrent van De Graafschap. Bryan Smeets zou wel eens kunnen starten.

Smeets viel tegen FC Volendam aardig in en zorgde diep in de tweede helft voor weer wat reuring op De Vijverberg. De middenvelder maakte ook tegen RKC Waalwijk al weer een paar minuten. Het is zeer goed mogelijk dat de Limburger begint omdat andere middenvelders als Kaak en Diemers niet in hun beste vorm verkeren. Daarnaast blijven de resultaten slecht en zou het daarom niet onlogisch zijn als Vreman veranderingen aanbrengt.

Vreman liet echter niets los over de formatie die vrijdag moet winnen van FC Oss. De druk staat er al weken vol op bij De Graafschap omdat de Achterhoekers maar niet weg komen van de onderste regionen. Na het gelijkspel maandag tegen Volendam zakte de ploeg van Vreman zelfs nog een plaats. De clubleiding noemt de situatie 'uitermate zorgelijk.'

Tegenstander FC Oss won de laatste drie wedstrijden en komt dus met een goed gevoel naar Doetinchem. De Graafschap peurde uit de laatste drie duels slechts één schamel punt. Bij de club uit Doetinchem zitten Luis Pedro en Tolgahan Cicek niet bij de selectie.

Vermoedelijke opstelling: Bednarek, Nieuwpoort, Lammers, Straalman, Will; Van Overbeek, Smeets (Kaak), Diemers, El Jebli; Parzyszek en Bannink (Koolhof).

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal De Graafschap
Deel dit artikel:

Reageren