Hyballa: winnen is het mooiste van de wereld

NIJMEGEN - De zege op Twente heeft iedereen bij NEC goed gedaan.

En het was hard nodig ook om afstand te houden van de degradatieplaatsen. "Ja, winnen is het mooiste van de wereld."

"En ook omdat het net komt na die Ajax-wedstrijd. De stemming was niet geweldig in het team, want je kunt tegen Ajax verliezen, maar niet op deze manier. Daarom was deze overwinning heel goed voor het zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn. Als we verliezen staan we weer in de ellende. Heracles is een directe concurrent. Als we daar kunnen winnen of een punt kunnen pakken, dan is dat natuurlijk geweldig."

Gewoon gras leuker

Heracles speelt op kunstgras, maar daar wil de trainer niet teveel de nadruk op leggen. "Ik denk dat de spelers het niet geweldig vinden om op kunstgras te spelen. Zeker niet als je een natuurgrasteam bent. Maar ik vind gewoon gras ook leuker. We hebben nu getraind in Malden op kunstgras. Dat was heel goed."

Ferdi of Jay

Iedereen is fit bij NEC en dan is de vraag of Ferdi Kadioglu in de basis zal starten. "Ja, hetzelfde antwoord. Dat zien jullie morgen. Jay-Roy Grot heeft twee doelpunten gemaakt, maar als je in detail kijkt, heeft hij ook één, twee dingen niet goed gedaan. Het is misschien Ferdi of Jay."

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal NEC
Deel dit artikel:

Reageren