Nieuws

Meijers: 'Achilles'29 heeft laten zien op dit niveau mee te kunnen'

'S-HERTOGENBOSCH - 'Zwaar klote', zo noemt Achilles'29-trainer Eric Meijers de 2-1 nederlaag bij Den Bosch. Zijn ploeg speelde namelijk een behoorlijke wedstrijd, vooral de eerste helft was goed.
'Ja, ik denk dat we de beste eerste helft van deze competitie hebben gespeeld. We hadden zeker 2 à 3-0 voor moeten staan. Maar dat stonden we niet en krijgen we daar alsnog in de tweede helft de rekening voor gepresenteerd', vertelt Meijers.
Achilles'29 ging met een 1-0 voorsprong rusten en speelde zeer goed, toch ging het mis. Tot grote teleurstelling. 'We speelden hartstikke goed, we lieten zien dat we op dit niveau mee kunnen. Maar door zo'n tweede helft merk je wel dat je onderaan staat.'

'Vrijdag boter bij de vis'

Toch ging de coach niet met een enorm rotgevoel naar huis. 'Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het niveau dat we hebben laten zien. Het is lang geleden dat ik dit heb gezien. Hopelijk is dit de kentering en krijgen we vrijdag boter bij de vis.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!