Nieuws

'Ik ben op mijn blote voeten het weiland in gerend'

ARNHEM - Bij een autobedrijf aan de Molenweg in Arnhem heeft zondagavond een uitslaande brand gewoed. De vlammen sloegen uit het dak. Er waren ook knallen te horen.
Een bewoonster van een naastgelegen woonwagenkamp raakte in paniek toen er verteld werd dat er ontploffingsgevaar was. 'Ik ben op mijn blote voeten het weiland in gerend. Ze hebben me moeten zoeken', vertelde de 70-jarige vrouw tegen een verslaggever van Omroep Gelderland.
De andere bewoners van het woonwagenkamp hadden zich verderop in de straat verzameld. Andere omwonenden werd geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de rook.
Volgens de brandweer ging het om een hal van 30 bij 20 meter. In de hal stonden vermoedelijk auto's. Rond 00.30 uur gaf de brandweer het sein brand meester.
Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, maar de eigenaar liet wel weten dat er op de bovenverdieping wel veel oude elektra aanwezig was. Hij wist niet of dit ook de brand ook veroorzaakt kon hebben.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!