Nieuws

Laatste weekend enquete: hoe is het onderhoud van uw huurwoning?

Staat er schimmel op de muren en in de keukenkastjes van uw huurwoning? Wanneer heeft uw verhuurder voor het laatst iets aan uw woning gerepareerd? Omroep Gelderland wil graag uw mening over uw huurhuis. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Staat er schimmel op de muren en in de keukenkastjes van uw huurwoning? Wanneer heeft uw verhuurder voor het laatst iets aan uw woning gerepareerd? Omroep Gelderland wil graag uw mening over uw huurhuis.
Wie is waar verantwoordelijk voor als u een huis huurt? Moet u bijvoorbeeld uw eigen schoorsteen schoonhouden, of is dat een taak voor de verhuurder? Wordt u bij een klacht over de slechte staat van uw woning van het kastje naar de muur gestuurd?
Of gaat het juist allemaal van een leien dakje? Vul onze enquête in. Positieve ervaringen mag u natuurlijk ook achterlaten. 

Enquête onderhoud huurhuizen

De regionale omroepen en de NOS willen graag aandacht besteden aan de kwaliteit van huurwoningen. Daarom vragen we u om uw mening te geven over uw huurhuis, door de vragen van de enquête te beantwoorden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!