Nieuws

Verkeer muurvast na botsing vrachtwagens op A50 bij Ewijk

Op de A50 bij knooppunt Ewijk zijn donderdagochtend in de richting van Arnhem twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Door het ongeval stond er ruim 14 kilometer file. Volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) kwam het verkeer al bij Oss-Oost vast te staan. © @WIS_Harold
EWIJK - Op de A50 bij knooppunt Ewijk zijn donderdagochtend in de richting van Arnhem twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Door het ongeval stond er ruim 14 kilometer file. Volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) kwam het verkeer al bij Oss-Oost vast te staan.
In verband met bergingswerkzaamheden was de rechterrijstrook afgesloten. Rond 9.30 uur is die weer vrijgegeven. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. Ook is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen gevallen.

Zware ochtendspits

Gelderland kampte donderdag met een zware ochtendspits. Door ongelukken liep het verkeer ook vast op de A2 bij knooppunt Empel en de A1 bij Lochem. Op die laatste snelweg moesten automobilisten rekening houden met een uur vertraging. Ook buiten de provincie was het erg druk op de weg.