Bejaarde vrouw (83) ligt vier dagen hulpeloos in haar tuin, maar leeft nog

KLARENBEEK - Ongelofelijk maar waar. Een vrouw van 83 jaar in Klarenbeek heeft de afgelopen vier dagen (en drie nachten) in haar tuin gelegen. De politie heeft haar nog in leven gevonden.

De politie in Apeldoorn kreeg maandag een melding om te kijken bij een woning in Klarenbeek (Voorst). Daar zou de bejaarde vrouw al een paar dagen niet meer gezien zijn door haar familie én de voordeur zou open staan.

Toen de politie aankwam zagen zij de vrouw in de tuin liggen. Ze lag daar al vanaf vrijdag 21 oktober. Extra bijzonder is het dat de vrouw, zelfs met de nachtvorst van het afgelopen weekend, nog bleek te leven. Ze was wel onderkoeld en wat verward, maar naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ambulancepersoneel heeft haar gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis.

Hoe kwam de vrouw daar terecht?

De 83-jarige vrouw wilde afgelopen vrijdag de krant gaan halen. Ze was een beetje grieperig en had zich dus al warm aangekleed. Dat is waarschijnlijk haar redding geweest. Bij het halen van de krant kwam ze ten val en kon ze niet meer overeind komen. De vrouw heeft aan de politie laten weten dat ze alles heeft meegemaakt en dat zelfs de reeën op twee meter van haar afstonden en kwamen kijken.

Meer over dit onderwerp:
Voorst Politie
Deel dit artikel: