Speler van de Week in Gelders klassement: Mohammed Rayhi

ARNHEM - Mohammed Rayhi is de speler van de week geworden uit het afgelopen voetbalweekend. De aanvaller van NEC krijgt zijn eerste vijf punten.

Rayhi stond tegen Feyenoord verrassend in de basis, scoorde de 1-0 en speelde vooral aan de bal een sterke wedstrijd. Uiteindelijk ging NEC met 2-1 ten onder. Lewis Baker schoot weer een vrije trap binnen namens Vitesse tegen AZ en liet opnieuw zien in grote vorm te zijn. De Engelsman pakt vier punten.

Matt Miazga debuteerde verdienstelijk in de basis bij de Arnhemse club. Hij verdedigde goed, coachte veel en legde onder meer Wout Weghorst en Fred Friday aan banden. De van Chelsea gehuurde Amerikaan ontvangt van de Gelderse sportredactie drie punten.

NEC hield dus lang stand en dat vooral te maken met de sterke verdediging. Von Haacke speelde daarbij een belangrijke rol op het middenveld. Voor hem zijn er twee punten. Eloy Room keepte goed tegen AZ, maar kon ondanks prima reflexen niet verhinderen dat de Alkmaarders toch nog twee maal toesloegen in de slotfase.

Bij De Graafschap, dat maandagavond onderuit ging bij Jong AJax (4-2) vielen geen spelers in de de punten. Ook Achilles'29 blijft na het afgelopen weekeinde puntloos.

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal
Deel dit artikel:

Reageren