Aflevering 7 - 19 oktober 2016

ARNHEM - In deze aflevering is de Gelderse derby tussen TEC en Jong Vitesse onze wedstrijd van de week.

Op zondagmorgen, de dag waarop Jong Vitesse uit speelt bij TEC, melden we ons in het geboortehuis van de 19-jarige Anil Mercan in Tiel. Samen met zijn zussen en vrienden maken we ons op voor de derby, een speciale wedstrijd voor de geboren Tielenaar.

We volgen de werkweek van Sebastiaan van der Sman. De keeper van TEC werkt bij Vitesse als coördinator van de voetbalacademie en als keepertrainer. Bijzonder dus, want hij moest het opnemen tegen zijn werkgever.

Feest op Het Kasteel

FC Lienden mocht afgelopen weekend een feestje meevieren. Het stadion van tegenstander Jong Sparta, Het Kasteel, bestond namelijk 100 jaar. Reden genoeg om met een volle bus supporters mee te gaan naar Rotterdam!

Bekerkraker

Bij TEC wordt al reikhalzend uitgekeken naar dinsdag 25 oktober. De club uit Tiel speelt dan voor de KNVB Beker tegen Cambuur Leeuwarden. Afgelopen maandag was er daarom al een veiligheidsoverleg van TEC met de gemeente Tiel.

De Wasman

Bij De Treffers in Groesbeek is alles om het eerste elftal heen perfect geregeld. Het zit dicht tegen een professionele club aan. Opvallend fenomeen: De was bij de Treffers wordt gedaan door een man, Harrie Derks.

Meer over dit onderwerp:
Clubs Met Ballen
Deel dit artikel:

Reageren