Wie was getuige van zware mishandeling Wijchen?

WIJCHEN - Op klaarlichte dag wordt in Wijchen een man ernstig mishandeld, toch zijn er maar weinig mensen die er iets van gezien hebben. Daarom schakelt de politie Bureau GLD in, in de hoop dat getuigen gaan praten.

Man met metalen staaf toegetakeld

Het slachtoffer heeft op vrijdag 14 oktober een afspraak met twee mannen op de 14e straat Huissteden in Wijchen. Een van de mannen slaat het slachtoffer met een metalen buis op zijn hoofd. De 50-jarige man weet te vluchten richting een parkeerplaats tegenover een tandartspraktijk. Als het slachtoffer komt te vallen, schoppen zijn belagers meerdere keren en beroven de man dan van zijn mobiele telefoon.

Buurtonderzoek levert weinig op

In paniek rent het slachtoffer een winkelcentrum in waar hij de politie kan bellen. Een buurtonderzoek dat daarna gehouden wordt levert weinig informatie op. De mishandeling heeft in de buurt van een tandartspraktijk en school plaatsgevonden, de politie hoopt dat er mensen zijn die iets gezien hebben.

Bureau GLD

Via Bureau GLD wil de politie die mensen bereiken in de hoop dat ze de politie iets kunnen vertellen van het voorval. Het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland wordt elke woensdag uitgezonden direct na Gelderland Vandaag.

 

 

Meer over dit onderwerp:
Bureau GLD Criminaliteit Politie Wijchen
Deel dit artikel: