Nieuws

Politie kende vermoorde oud-Barnevelder Djordy Latumahina niet

De zaterdag omgebrachte Djordy Latumahina.
Oud-Barnevelder Djordy Latumahina (31) die zaterdag in zijn auto werd doodgeschoten in een parkeergarage in Amsterdam, was geen bekende van de politie. Dat meldt de politie in Amsterdam. © Facebook
AMSTERDAM - Oud-Barnevelder Djordy Latumahina (31) die zaterdag in zijn auto werd doodgeschoten in een parkeergarage in Amsterdam, was geen bekende van de politie. Dat meldt de politie in Amsterdam.
De 30-jarige vriendin van Latumahina raakte bij de moordaanslag zwaargewond. Ze ligt op de intensive care in een ziekenhuis en is niet aanspreekbaar. Hun dochtertje van 2 bleef ongedeerd. Ze is elders opgevangen.

Vluchtauto

Vlak na de moord vond de politie een brandende auto, een witte Volkswagen Caddy, in Amsterdam. Nog weer later stuitten agenten op een zwarte Seat Leon in Hoofddorp. De politie houdt er rekening mee dat dit de auto is waarmee de daders, die wisten te ontkomen, verder zijn gevlucht.
De politie in Amsterdam beschikt over een summier signalement van de vluchters. Het zou gaan om twee in het zwart geklede mannen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!