Nieuws

Achterhoek scoort goed in verkiezing Beste Werkgever van Gelderland

Zorginstelling Azora, actief in de gemeenten Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek, is verkozen tot Beste Werkgever van Gelderland. De instelling kreeg van de organisatie een score van 8,1 toebedeeld. © Estinea
DOETINCHEM - Zorginstelling Azora, actief in de gemeenten Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek, is verkozen tot Beste Werkgever van Gelderland. De instelling kreeg van de organisatie een score van 8,1 toebedeeld.
'Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid', zo laat Guido Heezen, oprichter van Effectory weten. Effectory organiseert de verkiezing samen met Intermediair. Naast Azora, werd ook zorginstelling Estinea geroemd. Met een score van 7,5 eindigde deze instelling, actief in acht Achterhoekse gemeenten, op de derde plaats van Gelderland.
Naast de provinciale prijs, werden er ook landelijke Beste Werkgever-prijzen in de categorieën profit en non-profit uitgereikt. IKEA, ZLM Verzekeringen, Stichting Sint Jozefoord en de Frankelandgroep vielen daar in de prijzen.