Christelijke Hogeschool Ede weer de beste hogeschool van Nederland

EDE - De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is door de Keuzegids HBO 2017 voor de tiende keer uitgeroepen tot de beste middelgrote hogeschool van Nederland.

Volgens de Keuzegids zijn de studenten positief over de nieuwe en vernieuwde gebouwen van de school, maar ook over de begeleiding en voorbereiding op de praktijk. 

De Keuzegids beoordeelt meer dan 300 hbo-opleidingen. Voor de beoordeling wordt er onder meer gekeken naar studenttevredenheid en de oordelen van experts. De hogeschool in Ede scoort 73,5 punten voor 2017, dat is 3,5 punt meer dan dit jaar. 

Daarnaast hebben de opleidingen Bedrijfskunde, Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Human Resource Management het predicaat topopleiding gekregen omdat zij meer dan 76 punten behaalden.

Harmen van Wijnen, voorzitter van het College van Bestuur van de school is trots op het resultaat: 'We zijn blij dat we de kwaliteit hebben kunnen vasthouden en zelfs verbeteren. Ik ben ontzettend trots op de medewerkers en studenten die dit top resultaat samen mogelijk hebben gemaakt.'

Meer over dit onderwerp:
Ede Onderwijs
Deel dit artikel: