Nieuws

Vitesse-captain Kashia onthult nieuw Airborne-shirt: 'Altijd speciaal voor mij'

Aanvoerder Guram Kashia van Vitesse
Traditiegetrouw komt Vitesse medio september met een speciaal tenue omtrent de herdenking van de Slag om Arnhem. Vandaag werd het nieuwe Airborne-shirt onthuld door captain Guram Kashia, die het komende zaterdagavond aan zal trekken als de Arnhemmers het op gaan nemen tegen Go Ahead Eagles uit Deventer.
ARNHEM - Traditiegetrouw komt Vitesse medio september met een speciaal tenue omtrent de herdenking van de Slag om Arnhem. Vandaag werd het nieuwe Airborne-shirt onthuld door captain Guram Kashia, die het komende zaterdagavond aan zal trekken als de Arnhemmers het op gaan nemen tegen Go Ahead Eagles uit Deventer.
Op het splinternieuwe shirt staat de tekst 'Lest we forget' en op de mouw is er een Airborne-badge te zien. Kashia, centrale verdediger van Vitesse, hecht veel waarde aan het gebaar. 'Ik weet hoe belangrijk Airborne is voor deze omgeving. Het is een prachtige traditie en ik vind het super dat de club en supporters Airborne hebben omarmd om de veteranen te eren', zegt de Georgiër bij de presentatie van het tijdelijk verkrijgbare tricot.

'Winnen voor de veteranen'

'Dit is altijd een speciale wedstrijd voor mij en daarom ben ik trots dat ik het shirt dit jaar als eerste speler heb mogen aantrekken. Ik vind de kleuren en de betekenis van het Airborne-tenue fantastisch. We willen deze wedstrijd winnen voor onze supporters én voor de veteranen!'

Veilig

De wedstrijdshirts worden ook dit jaar weer op een veiling verkocht. Vanaf aanstaande maandag 12:00 uur is het mogelijk om te bieden op de shirts die de spelers van Vitesse hebben gedragen tijdens het duel met Go Ahead. Vrijdag 23 september, om 16:00 uur, sluit de veiling. De opbrengst ervan zal naar toekomstige Airborne-activiteiten gaan.