Nieuws

Futuralis-directeur Van Kerkhof baalt van negatieve publiciteit

CUIJK - Er is veel onrust bij NEC de laatste tijd. En ook het externe adviesbureau Futuralis ligt onder vuur.
Het bureau uit Cuijk krijgt onder meer de schuld van het vertrek van technisch manager Danny Hoekman bij de Nijmeegse club, omdat beide partijen lijnrecht tegenover elkaar zouden staan. 
Dat irriteert directeur Roderik van Kerkhof. "Het is bijna de fabeltjeskrant geworden. Wij zouden met de koppen tegen elkaar staan, maar we hebben afgelopen donderdag met elkaar in twee-en-een-half uur nog even gezellig geëvalueerd. Dat doe je niet als je elkaar naar het leven staat. We hebben ruim een maand samengewerkt en dan ben je het soms eens en soms niet eens. Maar dat kampenverhaal dat ik nu lees, irriteert mij enorm. Dat is onzin. Niet alles wat er niet goed is gegaan, ligt aan Futuralis."
Danny Hoekman (foto) wil zelf niet reageren en de clubleiding van NEC zwijgt tot dusverre ook over deze precaire kwestie.
Ondertussen is er wel onvrede bij Futuralis over de gang van zaken. "Wij hebben twee jaar voor NEC gewerkt en we zijn met elkaar gaan zoeken naar de meest optimale formule. Afgelopen tijd was er een andere formule, waar wij overigens helemaal achter stonden. Maar daarmee kwamen wij niet meer in onze kracht. Als wij geen toegevoegde waarde hebben, moet je niet blijven zitten. Dus hebben wij op 8 augustus het contract opgezegd met NEC. Wij zijn nog wel contractueel aan NEC verbonden officieel, omdat er een opzegtermijn in zit. In oktober gaan we op verzoek van NEC evalueren en dan gaan we kijken hoe de hazen zouden kunnen lopen. Alles is mogelijk."
ZIE OOK:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!