Nieuws

Cillessen debuteert voor Barcelona met nederlaag

Deyerson scoort na veertig minuten, Cillessen heeft het nakijken (foto ANP)
BARCELONA - Jasper Cillessen is met een nederlaag begonnen aan zijn avontuur bij Barcelona. De keeper uit Groesbeek kon niet voorkomen dat de Spaanse topclub verrassend in Camp Nou met 1-2 verloor van Deportivo Alaves.
Bij Barcelona kregen sterspelers als Iniesta, Suárez en Messi rust in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Celtic. Omdat concurrent Marc-André ter Stegen geblesseerd was, mocht Cillessen het doel verdedigen in Camp Nou.
Deyverson schoot van dichtbij raak na een minuut of veertig. Dat schot leek onhoudbaar. In de 64e minuut kreeg de keeper zijn hand niet goed genoeg tegen een poging van Ibai Gómez. Tussendoor scoorde Jeremy Mathieu nog de gelijkmaker voor Barcelona.