Nieuws

Schietincident Nijmeegse wijk Malvert: twee verdachten opnieuw aangehouden

(Archiefbeeld)
Twee Nijmegenaren zijn maandag opnieuw aangehouden in het onderzoek naar het schietincident in de wijk Malvert, in mei van dit jaar. Het gaat om mannen van 31 en 36 jaar. Bij het schietincident in de Nijmeegse wijk vielen twee dodelijke slachtoffers.
NIJMEGEN - Twee Nijmegenaren zijn maandag opnieuw aangehouden in het onderzoek naar het schietincident in de wijk Malvert, in mei van dit jaar. Het gaat om mannen van 31 en 36 jaar. Bij het schietincident in de Nijmeegse wijk vielen twee dodelijke slachtoffers.
De 31-jarige verdachte werd in mei al eens aangehouden, maar gelijk ook weer in vrijheid gesteld. Hij is nu aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. De 36-jarige verdachte zat in mei enkele dagen vast. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van beide slachtoffers.
Tijdens het onderzoek heeft de politie nieuwe informatie gekregen, waarop beide mannen opnieuw zijn aangehouden. Bij de schietpartij in Malvert kwamen twee Nijmeegse broers (32 en 34 jaar) om het leven. Een man van 42 jaar zit in deze zaak al vast.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!