Nieuws

Na gewelddadige overval Costa Rica terug in Groesbeek: genieten van frietje speciaal

Henk en Carolien Peters
Henk Peters en Carolien Peters-van Duijnhoven hadden een bed & breakfast in Costa Rica. Na een gewelddadige overval begin dit jaar keerde het stel anderhalve maand geleden terug naar Groesbeek. © Facebook Henk Peters
GROESBEEK - Henk Peters en Carolien Peters-van Duijnhoven hadden een bed & breakfast in Costa Rica. Na een gewelddadige overval begin dit jaar keerde het stel anderhalve maand geleden terug naar Groesbeek.
Negen jaar geleden volgden Henk en Carolien hun droom en begonnen een bed & breakfast in Costa Rica. Begin dit jaar werden ze daar door drie man overvallen die bij hen gegeten en geslapen hadden.
Dat had zo'n uitwerking dat ze besloten terug te keren naar Groesbeek. De bed & breakfast wordt nu door twee broers gerund. Henk en Carolien hopen dat zij die ook willen overnemen.
Verslaggever Vera Eisink in gesprek met Henk en Carolien:

Bananenboom van de buurman

In Groesbeek genieten ze nu van typisch Nederlandse dingen zoals een frietje speciaal. Wat ze het meeste missen is de natuur, maar gelukkig staat er een bananenboom in de tuin van de buurman: 'En hij heeft volières met allerlei soorten vogels.'
Het angstige avontuur bracht Henk en Carolien dan wel terug naar Nederland, het betekende niet het einde van hun buitenlandse dromen. Ze bekijken nu de mogelijkheden om iets in Oostenrijk te beginnen.
Zie ook:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!