Marien van de Boom

ARNHEM - Almen - (Uitz. 1367) - Marien van de Boom - Ervaren docent en onderzoeker, nationaal en internationaal op het terrein van Aziatische religies, culturen en kenniseconomie. Publicaties op het terrein van dialoog en islam, Aziatische culturen en kenniseconomie, innovatie en bedrijfscultuur

Kennis en expertise op terrein van cultuur en economie binnen Europa, Noord-Afrika en Afrika. Project- en managementervaring van internationale onderzoeks- en disseminatieprojecten in Azië en Europa. Specialisatie op het terrein van knowledge management en organizational learning door studie en trainingen in Den Haag, Graz, Singapore, Tokio, New York, San Francisco, Hong Kong.

Dissertatie moderne arabische filosofie en de receptie van het Europese denken binnen de arabisch-islamitische wereld vanaf 1900. 

Ervaring in het opbouwen van internationale netwerken en het verwerven van internationale projecten (Europese Commissie, Wereldbank, Asian Development Bank, Nederlandse ambassades). Onderwijs & managementervaring als studieleider (Educatieve Faculteit Amsterdam) en programmacoördinator a.i. (School of Communication, Media & Art, International Stream). Brede didactische ervaring en communicatief vermogen om mensen te inspireren, te motiveren en te binden.

Meer over dit onderwerp:
Rinus van Warven
Deel dit artikel: