Ad Boogaard en het Arnhemse Stadspastoraat

ARNHEM - Arnhem - (Uitz. 1368) - Het Stadspastoraat Arnhem (SpA) verhuist per 1 juni 2016 naar Rozet. Na bijna twintig jaar verruilt het SpA dus zijn oude pand in het Spijkerkwartier, De Drie Koningen, voor een nieuwe locatie in de binnenstad.

Stadspastoraat Arnhem biedt een grote variëteit aan cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bezinning en ontmoeting. Er is een uitgebreid open programma waar je zonder je aan te melden aan mee kunt doen. Meditaties, yoga, gesprekken over actualiteit of zingeving kun je vrijblijvend bezoeken. Het Stadspastoraat staat open voor alle zinzoekers in Arnhem en omgeving, ongeacht geloof of levensovertuiging. We streven naar verdieping en zingeving, ontmoeting en gesprek.

Het Stadspastoraat Arnhem (SpA) verhuist per 1 juni 2016 naar Rozet. Na bijna twintig jaar verruilt het SpA dus zijn oude pand in het Spijkerkwartier, De Drie Koningen, voor een nieuwe locatie in de binnenstad. Het SpA krijgt zijn ruimte op de derde verdieping (lokaal 3.09) én er komt op die verdieping ook een stilteruimte (lokaal 3.12). Het SpA zal daar op vaste tijden meditaties verzorgen en de rest van de dag is de ruimte beschikbaar voor stilte, meditatie of gebed. Deze ruimte is in principe per 1 juni beschikbaar. Omdat onze andere ruimte opnieuw moet worden ingericht, zal het SpA pas in september echt in Rozet van start gaan met het cursusaanbod.

NB: in verband met de verhuizing zijn we telefonisch tijdelijk niet bereikbaar. Mailen kan wel naar stadspastoraat@planet.nl

Meer over dit onderwerp:
Rinus van Warven
Deel dit artikel: