Mooi man, meidenband dondert deur vanuit de kroeg van Mannenkoor Karrespoor !

TUK - De zangeres gaat binnenkort bevallen en de drumster pakt graag haar rugzak om de wijde wereld in te trekken. Toch steken de vijf vrouwen van de Boerenrockies veel tijd in hun muzikale carrière. En dat is ook niet zo gek als twee van de vijf de dochters zijn van de kroegbaas van café De Karre uit Tuk, in de kop van Overijssel. Daar waar in 1991 Mannenkoor Karrespoor ontstond !

Vijf stoere meiden in houthakkers-bloes op het podium en in aflevering 4 van Deurdonderen. Dat trekt de aandacht en als ze dan de meute op de festivals met hun muziek nog aan het springen en swingen krijgen heb je natuurlijk snel een goede reputatie. Aleida, Monique, Bianca, Daniëlle en Erika gaan vol voor hun band Boerenrockies.

Café De Karre, muzikale hotspot

En met de muzikale roots van de dames zit het wel goed. De pa van Aleida en Erika runt café De Karre in Tuk en daar is Mannenkoor Karrespoor geboren en het Dicky Woodstock-festival bedacht. De hele scene rond de kroeg ademt muziek. Dus dat is heel Mooi Man ! En DIE klassieker gebruiken de Rockies graag om hun optredens mee af te trappen.

Nieuwe 'Mooi man/vrouw' ?

Ambitie: meer eigen songs in het Tuks en een plaat opnemen. Beide kunnen de meiden waar gaan maken binnen het TV-programma Deurdonderen. Het wachten is op de dialect-opvolgers van hits als 'Lekker op de trekker' en natuurlijk 'Mooi man!'. Een vrouwenband met een missie, Zwarte Cross pas op Boerenrockies komen eraan !

https://www.facebook.com/boerenrockies/

Maak ruim baan voor dialectrock door vrouwen en kijk vrijdag 3 juni vanaf 18.20 uur naar Deurdonderen bij Omroep Gelderland (ieder uur herhalingen)

 

Meer over dit onderwerp:
Deurdonderen
Deel dit artikel: