Nieuws

Nog drie slachtoffers van ongeluk op N330 in Zelhem in het ziekenhuis

Van de vijf gewonden die zondagmiddag vielen bij het ongeluk op de Hummeloseweg (N330) in Zelhem, liggen nog steeds drie mensen in het ziekenhuis. Dat meldt de politie. Op de provinciale weg, ter hoogte van de kruising met de Rondweg, botsten twee auto's frontaal tegen elkaar.
ZELHEM - Van de vijf gewonden die zondagmiddag vielen bij het ongeluk op de Hummeloseweg (N330) in Zelhem, liggen nog steeds drie mensen in het ziekenhuis. Dat meldt de politie. Op de provinciale weg, ter hoogte van de kruising met de Rondweg, botsten twee auto's frontaal tegen elkaar.
In de ene auto zat een gezin uit Ruurlo. De moeder van 24, die achter het stuur zat, is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De moeder en het oudste kind liggen nog met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. De vader en het jongste kind zijn inmiddels thuis.
In de andere auto zaten vijf mannen. De 28-jarige bestuurder uit Ulft ligt nog in het ziekenhuis. Hij liep botbreuken op. De andere vier mannen werden ter controle naar het ziekenhuis gebracht, zij zijn op dit moment allemaal weer thuis.
Uit het eerste onderzoek naar de toedracht van het ongeluk blijkt volgens de politie dat de 28-jarige bestuurder door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht kwam, waar hij op de auto van het gezin uit Ruurlo botste.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!