Nieuws

In Gelderland Live in gesprek met Hans Melchers

Zondag bij In Gelderland Live een uitgebreid gesprek met de Gelderse miljardair Hans Melchers, de drijvende kracht achter het inmiddels populaire Achterhoekse Museum MORE.
ARNHEM - Zondag bij In Gelderland Live een uitgebreid gesprek met de Gelderse miljardair Hans Melchers, de drijvende kracht achter het inmiddels populaire Achterhoekse Museum MORE.
Vier jaar geleden kocht Hans Melchers de kunstcollectie van de failliete oud-bankier Dirk Scheringa. Speciaal voor de werken liet hij een museum bouwen in Gorssel: Museum MORE. Het museum voor modern realistische kunst trok in het eerste jaar meer dan 100.000 bezoekers.Twee keer zoveel als gedacht.
Hans Melchers woont al jarenlang in Vorden op zijn landgoed het Onstein. Tere ere van het éénjarig jubileum van zijn museum mocht In Gelderland Live langs komen om nader kennis te maken met deze eigenzinnige zakenman, gepassioneerd kunstliefhebber en vrolijke levensgenieter.
Herhaling: vrijdag 9 september, 17.20 uur (ieder uur herhaald)
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!