Uitzending maandag 9 mei: aflevering 6

ARNHEM - Kijk maandagavond naar een nieuwe aflevering van Gemaakt in Gelderland met de volgende onderwerpen:

Heinz Elst
Wat komt die tomatenketchup toch altijd langzaam uit het flesje! Dat is geen foutje van de fabrikant, maar juist een van de belangrijkste voorwaarden waaraan de Heinz tomatenketchup moet voldoen. Marlies Claasen krijgt in de ketchupfabriek in Elst een interessante rondleiding van directeur Hans Hendriksen.

Dtile Velp
De vierkante tegel voor in de keuken kent u wel, maar er zijn er ook die in een heel andere vorm worden gegoten. Bij Dtile in Velp maakt men zogenaamde functietegels, wat betekent dat ze de gebogen kunnen zijn of bijvoorbeeld de vorm hebben van een tandenborstelbeker of een ventilatieroostertje.

Familiebedrijf
Hotel Bakker in Vorden bestaat al meer dan 70 jaar. Nu staan Liesbeth en Jeroen aan het roer, de derde generatie. Klaas en Loke hebben al een tijdje de pensioengerechtigde leeftijd, maar zijn er nog niet klaar voor het hotel de rug toe te keren. Bijna dagelijks zijn ze in het hotel te vinden om hun dochter Liesbeth en schoonzoon Jeroen met raad en daad bij te staan.

Meer over dit onderwerp:
Gemaakt in Gelderland 2016
Deel dit artikel: