Zangduo Mike & Colin na duizend optredens uit elkaar

NIJMEGEN - Zangduo Mike & Colin zijn uit elkaar. Het Nijmeegse/Drutense duo heeft in acht jaar tijd een grote schare fans opgebouwd, bracht 15 singles uit en deed in die tijd zo'n duizend optredens. Mike kiest voor een carrière buiten de muziek en Colin gaat solo verder.

Colin Heikes en Mike Eichelsheim zingen voor het eerst samen op een feest en besluiten daarna serieus werk te maken van hun zangcarrière. Ze kiezen voor optimistische en vrolijke Nederlandstalige muziek.

Met 'Liefde in het kwadraad' en 'Alles is top' haalden ze meerdere keren de Gelderse Top100 van Radio Gelderland. Bijna alle singels die de mannen uitbrachten haalden de Single Top100.

Geen bonje

De mannen hebben geen ruzie, maar Mike kiest voor een baan buiten de muziek. Hij kiest voor zijn andere grote passie: de autowereld.

SBS6 zond vorig jaar het programma 'Superfans, mijn idool is mijn leven'  uit met enkele van de vele fans van Mike en Colin. 

'Zangers willen met me verder'

Colin is op dit moment met zijn platenmaatschappij in overleg hoe hij verder zal gaan, hij gaat in ieder geval solo door. 'Een uur nadat het nieuws op Facebook stond kreeg ik al de eerste berichten van zangers die wel met me als duo verder wilden, dat is toch raar!'

 

 

 

 

 

 

 

Meer over dit onderwerp:
Cultuur Druten Nijmegen Radio
Deel dit artikel: