Tweede slachtoffer van fietsongeval Ermelo begraven

ERMELO - Het 18-jarige slachtoffer van het verkeersongeval op de Putterweg in Ermelo, vorige week zaterdagnacht, is vandaag in haar woonplaats Amersfoort begraven.

Bewoners van de wijk waar het gezin van het slachtoffer woont, vormden een erehaag voor de rouwstoet.

De uitvaart van het andere slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Putten was afgelopen zaterdag. De twee kwamen om het leven toen zij op één fiets plotseling de weg overstaken. Een 25-jarige automobilist uit Ermelo kon hen niet meer ontwijken. De twee overleden later die nacht in het ziekenhuis aan hun verwondingen.

Tunnel

De slachtoffers maakten deel uit van een grote groep fietsers, die op weg waren om uit te gaan. De politie heeft met de groep jongeren die getuige waren van het ongeluk gesproken.

In dat gesprek hebben de jongeren aangegeven, dat zij liever geen gebruik maken een fietstunnel onder de Putterweg. Daar zouden vaak groepen jongens staan, die voorbijgangers lastig vallen.

Oud verhaal

De politie en de gemeente Ermelo ontkennen dat. Volgens een politiewoordvoerder zijn er wel meldingen van groepen vervelende mensen, maar zijn die van jaren geleden. 'Een oud verhaal', aldus de woordvoerder. Het onderzoek naar de exacte toedracht vergt volgens hem veel werk en is nog niet afgerond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Ermelo Ongeval Politie Putten Nieuws
Deel dit artikel: