Nieuws

Mannen na aanrijding op de vuist op A15 Meteren

Een 57-jarige man uit Cuijk is aangehouden na een ongeluk op de A15 bij Meteren. Hij wordt verdacht van het verlaten van de plaats van het ongeval.
METEREN - Een 57-jarige man uit Cuijk is aangehouden na een ongeluk op de A15 bij Meteren. Hij wordt verdacht van het verlaten van de plaats van het ongeval.
Het begon zaterdagavond met een aanrijding tussen twee automobilisten. De exacte toedracht van die aanrijding is nog niet helemaal duidelijk en wordt nog onderzocht.
Beide auto's kwamen stil te staan op de weg en het liep uit op een vechtpartij tussen beide bestuurders: de man uit Cuijk en een 28-jarige man uit Spijkenisse.
Een automobilist uit Nederhemert stopte en wilde hulp verlenen, maar vervolgens reed de man uit Cuijk weg. Daarachter kwam het tot nog twee aanrijdingen, omdat automobilisten wilden stoppen om hulp te verlenen en anderen te laat remden.
Uiteindelijk waren er zes auto's betrokken bij het ongeval. De A15 is enige tijd afgesloten geweest in verband met bergings- en opruimwerkzaamheden.
De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van het ongeluk of de vechtpartij, zich te melden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!