Fileleed rond Arnhem door ongelukken en pechgevallen

ARNHEM - Het verkeer rond Arnhem had maandag veel last van ongelukken en pechgevallen. Dat meldt de VerkeersInformatieDienst (VID).

Op de A12 richting de Duitse grens waren in de avondspits tussen Arnhem-Noord en de IJsselbrug twee rijstroken afgesloten vanwege een botsing tussen twee personenauto's. Even verderop zat de rechterrijstrook dicht door een pechgeval.

Ook op de N325 stond het verkeer enige tijd vast. Tussen de weg naar Presikhaaf en de A12 naar Velperbroek was de rechterrijstrook afgesloten vanwege een gestrande vrachtwagen en de andere kant op was ter hoogte van stadion GelreDome een ongeluk gebeurd.

Aan het einde van de middag zorgde een vrachtwagen ook al voor veel oponthoud op de A12. De truck was bij knooppunt Grijsoord door de assen gezakt. Vanwege het pechgeval was de rechterrijstrook enige tijd afgesloten met een kilometerslange file tot gevolg.

De VID kan geen eenduidige oorzaak noemen voor de vele ongelukken en pechgevallen rond Arnhem. 'De weg is droog, dus glad kan het er niet zijn geweest. Laten we het maar op een ongelukkige samenloop van omstandigheden houden.'

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Arnhem Ongeval Verkeer Nieuws
Deel dit artikel: