Nieuws

Ook Höllenboer naar Zwarte Cross, maar het busje komt niet

Busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo. En dan nog acht keer. Ja, dat refrein bleef wel hangen in 1995. Het Sallandse duo Höllenboer scoorde toen een nummer 1-hit met het liedje over twee verslaafden die op de methadonbus staan te wachten.
LICHTENVOORDE - Busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo. En dan nog acht keer. Ja, dat refrein bleef wel hangen in 1995. Het Sallandse duo Höllenboer scoorde toen een nummer 1-hit met het liedje over twee verslaafden die op de methadonbus staan te wachten.
Höllenboer bestaat nog steeds. Sinds 2009 is het een trio. Hans Nieuwenhuis kwam Gerard Oosterlaar en Bas van den Toren vergezellen. Komende zomer zijn ze te zien op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Maar nee, Het Busje Komt Zo spelen ze niet. 'Want dat kennen jullie al', aldus de organisatie.
Wat ze dan wel op de theaterweide laten horen? Nou, gewoon: 'Liedties, varsies en stukkies.'
Deze misschien?
De 20e editie van het motor- en muziekspektakel is van 21 tot en met 24 juli. Er zijn optredens van onder anderen The Wombats, Fresku, Bökkers, John Coffey, Inner Circle en Typhoon.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!